Despre autor

personal Arhimandrit Augustin Zaboroșciuc:

Am văzut lumina zilei în anul 1978 de la nașterea lui Hristos, într-o familie simplă de credincioși din localitatea Elisaveta, municipiul Balți.

Nu m-am deosebit cu nimic de semenii și colegii mei, doar decât cu alegerea pe care am făcut-o. Tatăl meu dorea sa mă vadă militar sau colaborator al organelor de drept, mama ― medic, iar eu, percepând cu mintea de copil frumosul ce ma înconjura, doream să devin actor și să-mi dedic viața artei.

Însă Dumnezeu a binevoit altfel și m-a chemat la o slujire neînțeleasă uneori de oameni și m-a adus într-o lume total lipsită de virtualitate, unde până în prezent sunt în căutare și doresc să-mi dedic puterile și timpul FRUMOSULUI și artei, ARTEI DE A DEVENI OM …

4 Răspunsuri

 1. Lucia spune:

  Doamne ajuta !!! Sa aveti parte de roade duhovnicesti ! Mult curaj, rabdare si sa va lumineze Dumnezeu calea !!!

 2. svetlana spune:

  nu sint eu vrednica pentru comentarii…dar ce face ti e foarte lecuitor pentru unii oameni

 3. pr bogdan spune:

  Am citit articolul despre slujitorii nevrednici pe diferite site-uri şi m-am întrebat cine este autorul acestui cuvânt deosebit de folositor: m-aş bucura să găsesc ceva asemănător scris de un mirean.

 4. Tatiana spune:

  Foarte frumos intradevar, Dumnezeu are grija de fiecare si stie ce e mai bine. Fie ca invierea Domnului Iisus Hristos sa va aduca numai liniste si bucurie sufleteasca Dumneavoastra si celor care ii pastrati in inima Dumneavoastra, precum si Dusmanilor nostri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *