Cartea de oaspeți

Frați creștini, dacă ați citit una din cărțile părintelui arhimandrit Augustin și doriți să vă împărtășiți impresiile cu alți cititori ai acestui blog, vă îndemnăm să lăsați mai jos un mesaj în cartea de oaspeți.

Orice remarcă sau doleanță este binevenită, doar să fie spre zidire duhovnicească și învățătură.

Bunul Dumnezeu să Vă dăruiască tuturor sănătate şi mântuire, bucurie şi mult ajutor în viaţă.

6 Responses

 1. Sfințite Părinte, Sincere felicitări și urări de bine cu ocazia lansării Paginii Cuvioșiei Voastre! Nădăjduiesc, că și această pagină, își va păstra menirea (ca și cărțile de altfel), de a zidi în sufletele cititorilor dragostea față de Hristos și dorul mântuirii! Hristos a Înviat!

 2. Elena spune:

  La Multi Ani , parinte Augustin.
  Domnul si Maica Domnului sa va binecuvinteze si sa va daruiasca: sanatate, rabdare, lumina in suflet si in gind. Sa va dea mult har ca in scriirile Sfintiei Voastre sa gasim hrana pentru sufletele insetate si astfel sa ne mintuim cu totii.

 3. svetlana spune:

  Să vă dea Dumnezeu spor în ceea ce faceţi.

 4. Veaceslav Ceapă spune:

  Una îţi doresc Părinte,Să ai parte înzecit de lumina pe care ai turnat-o în cartea Egipteanca, pe care am citit-o(voiam să zic am trăit-o) dintr-o răsuflare,căci cu multă lumină s-a luminat păcătosul meu suflet şi multe au ieşit din umbră,dintre cele ce se ascundeau prin colţurile inimii.

 5. victoria spune:

  Felicitari Sfintite Parinte! pentru articolele din aceste pagini,articole care ne hranesc sufletul si ne umplu de credinta.Asa cum spunea un tanar al ATO, „un singur suflet de om daca reusim prin scrieri,sa-l incurajam sa traiasca curat si bineplacut Domnului, este mare lucru”.Dumnezeu sa va dea sanatate, har si intelepciune in ceea ce scrieti, pentru
  a ne umple sufletul de credinta.
  Doamne ajuta.

 6. elena spune:

  Felicitari Sfintite Parinte! pentru articolele din aceste pagini,articole care ne hranesc sufletul si ne umplu de credinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *